LogoTurism på Lanzarote. All information för din resa till Lanzarote

Lanzarote, den annorlunda ön

Lanzarote 01 Lanzarote 02 Lanzarote 04

Lanzarote

  • Följ oss i facebook
  • Följ oss i twitter
  • Följ oss i YouTube
  • Följ oss i Pinterest
  • Följ oss i vimeo

Ön Lanzarote

 

Upptäck Lanzarotes magi genom att närma dig fantastiska vulkaniska landskap som verkar tillhöra andra tider och där värmen inifrån jorden florerar på ytan. Slappna av på de lugna stränderna med vit sand och klara vatten och finn behag i de otroliga utsikterna över de små holmarna som man kan se från klipporna.

Texto no definido -
Stänga

Lanzarote är en riktig upplevelse för sinnena, speciellt för synen och hörseln, som uppfattar dessa omöjliga former i landskapet och en tystnad som gör stillheten fullständig. Ön är Biosfärreservat och har även ett Marinreservat, en Nationalpark och 12 skyddade naturområden, en riktig skatt för de som tycker om att njuta i fulla drag av naturen, solen och den rena havsluften. På ön med vulkanerna kan du konstatera, hur pass mycket det vulkaniska ursprunget präglar invånarnas liv mer än någon annanstans. Du får se, hur i ett mycket vackert lantbrukslandskap bönderna för att kunna överleva gjort en pakt med Naturen och utarbetat ett speciellt odlingssystem som tillåter att man kan uppnå utmärkta resultat med en jord som verkar steril och där odlingarna utvecklas under det svarta täcket av vulkanisk sand. 

 

Och om du är en person som bekymrar dig över miljön, är du på rätt plats eftersom ön deklarerats som en av universalmodellerna för hållbar utveckling av Världsturismorganisationen, mycket tack vare konstnären César Manrique, vars outtröttliga försvar av naturen fortfarande lever kvar på många platser.

 

Klicka här. Besök den Officiella Webbsidan för Turism på Lanzarote